Voor uw caravan en camper

Betalingsmogelijkheden

Wij bieden de onderstaande betalingsmogelijkheden aan:

Apple Pay

Heb je een iPhone, iPad, Mac of Apple Watch? Dan maken we het betalen nog makkelijker! Je kunt op onze website met Apple Pay betalen. Apple Pay is een mobiele betalingsdienst ontwikkeld door Apple Inc. waarmee je op een veilige en eenvoudige manier aankopen kunt betalen met één van de betaalpassen die je in je wallet het opgeslagen. Na het selecteren van Apple Pay als betaalmethode voltooi je de betaling makkelijk, snel en veilig met Touch ID of Face ID. Wij kunnen direct na je betaling aan de slag om je bestelling te versturen.

Bancontact

Wanneer je kiest om te betalen via Bancontact, word je doorgestuurd naar de online bankomgeving van Bancontact. Hier geef je aan of je betaald door online je kaartgegevens in te vullen of via de app. Wanneer de betaalrekening gekozen is, hoef je alleen nog je pincode in te vullen en de betaling te autoriseren. Een betaling is gegarandeerd waardoor wij je bestelling direct kunnen verwerken.

Belfius Pay Button

Bij een betaling via Belfius Pay Button kan je de betaling voldoen via internetbankieren of de smartphone app. Bij betaling via de app dien je de QRcode te scannen, waarmee de betaalgegevens direct ingevuld worden en de transactie alleen nog maar verstuurd hoeft te worden. Wanneer de betaling bevestigd is, kunnen wij je bestelling direct verwerken.

Creditcard

Je kunt eenvoudig betalen met een creditcard. Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige dat je hoeft te doen is je kaartgegevens invullen en de betaling autoriseren. Je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid. Voor de creditcards die wij aanbieden is een tweetrapsverificatie met een code standaard. Momenteel ondersteunen we Visa, Mastercard, American Express, Cartes Bancaires en CartaSi. Meer informatie over het betalen met een creditkaart kan je verkrijgen bij de bank of creditcard maatschappij. Betalen met een creditcard is bij ons altijd gratis.

KBC/CBC-betaalknop

Betalen vanuit de online bankomgeving van je eigen bank. Als je de KBC/CBCbetaalknop als betaalmethode kiest selecteert je vervolgens je eigen bank, KBC of CBC. De betaalgegevens staan al klaar. Je krijgt dan de keuze om de betaling te bevestigen met een kaartlezer of door de betaling over te nemen met de smartphone app door een QR-code te scannen. De betaling is gegarandeerd zodra u deze bevestigd heeft, waardoor wij je bestelling direct kunnen verwerken.

Klarna

Met Klarna heb je 30 dagen de tijd om je bestelling te betalen. Tijdens het bestellen hoef je alleen wat basis- en belangrijke informatie te verstrekken, wat het betalen wel heel gemakkelijk maakt. Klanten die voor het eerst met Klarna betalen, moeten eerst een paar gegevens opgeven waaronder hun e-mailadres en geboortedatum. Wij kunnen je bestelling direct versturen omdat de betaling door Klarna aan ons is gegarandeerd. Je ontvangt van ons via de mail een factuur zodra we je bestelling hebben verzonden. Deze hoef je niet meer te betalen dit regelt Klarna namelijk voor je. Van Klarna ontvang je een e-mail met daarin een betaallink. Via deze link kun je je bestelling betalen via het Klarna consumentenportaal op www.klarna.com of in de Klarna app.

PayPal

Eenvoudig, snel en veilig. Deze woorden zijn de beste manier om PayPal te beschrijven. PayPal is de betalingsdienst met speciale kopersbescherming en gemaakt voor iedereen die online winkelt. U geniet van een extra beveiligingsniveau, houdt alle transacties in de gaten en kunt zich verheugen op de onmiddellijke verzending van uw bestelde goederen. Betalen met PayPal is altijd gratis.

SEPA-bankoverschrijving

Je ontvangt de betaalgegevens direct op het scherm of via een e-mail. De bestelde goederen worden voor je gereserveerd voor een periode van 7 dagen. Deze periode begint op de dag waarop wij je bestelling ontvangen. De verwerking van een SEPA-bankoverschrijving duurt meestal enkele werkdagen. Mocht je betaling op een later tijdstip worden ontvangen, dan is het niet gegarandeerd dat wij de bestelde goederen nog op voorraad hebben.

Sofort Banking

Je kunt via Sofort Banking een bestelling eenvoudig afronden met je eigen online bankgegevens. Je hoeft hiervoor geen account aan te maken of een rekening te openen. Je gegevens worden na het afronden van je betaling nergens opgeslagen. In de kassa kun je direct kiezen voor betalen met Sofort Banking. Kies je eigen bank en daarna word je automatisch naar de beveiligde omgeving van jouw bank gestuurd. Direct na het afronden van je betaling ontvang je een transactiebevestiging en kunnen wij je bestelling direct verwerken.

Onze bankgegevens voor een rechtreekse SEPA-bankoverschrijving:

Ten name van: Zolio B.V.
Omschrijving: Het nummer van je bestelling
IBAN: NL13 RABO 0136 9879 74
BIC: RABONL2U

De verwerking van een SEPA-bankoverschrijving duurt meestal enkele werkdagen.